tisdag 18 augusti 2009

Nassarna mobiliserar
Det nazistiska /högerextrema partiet Folkfronten ( fd National Socialistisk Front NSF)har ansökt om demonstrationstillstånd i centrala Hässleholm nu på lördag. Anledningen är att de vill demonstrera mot det politiska våldet. Att en våldsbenägen organisation som FF ska demonstrera mot politiskt våld är ingenting annat än hyckleri på hög nivå.
De försöker nu kassera in politiska poänger på det attentat som ägde rum i lördags då några personer tände eld på fd ordförande i Nationaldemokraterna, Nils-Eric Henix bil. Troligtvis så var det några små blöj-AFA aktivister. Deras idiot handling har nu lett till stor publicitet för Folkfronten och att vi kommer att få demonstrerande nazister på våra gator. Hoppas nu att blöj-AFA lär sig att våld och förstörelse som politisk taktik aldrig gynnar progressiva idéer. Det blir nu FF som får inkassera de politiska vinsterna av bilbranden. Attentatet har gjort kampen mot rasismen en riktig björntjänst. Skulle tro att ledningen för Folkfronten anser att blöj-AFA är deras nyttiga idioter.
Hässleholmarna som kommer att vara på stan på lördag kommer nog att visa sin avsky för de odemokratiska, rasistiska och högerextrema idéerna som Folkfronten kommer att torgföra.
Henrik
KB
KB

3 kommentarer:

 1. Andreas Hansen20 augusti 2009 15:57

  Till alla fjortis aktivister vill jag rekomendera boken: Civil olydnad, en dialog av Per Herngren. Det är i min mening den optimala handboken i aktivism. Så till alla er som INTE vet skillnaden mellan Vandalism och Aktivism. Läs och Lär.

  SvaraRadera
 2. Har inte läst den men känner till Per Herngren. Du har nog rätt i att han har en del att lära våra små blöj AFA aktivister här i Hässleholm.

  SvaraRadera
 3. Uppgiften att AFA ligger bakom bilbranden kommer fr[n folkfrontens hemsida och har s[ vitt jag vet inte bekr'ftats av n[got annat medium eller av polis.

  SvaraRadera