söndag 23 augusti 2009

Nassarna fick ett hett mottagande.

De drygt 60 Folkfrontare som demonstrerade i Hässleholm idag mötes av många upprörda medborgare. Vi var minst dubbelt så många motdemonstranter. Nätverket stoppa nazismen genomförde en tyst manifestation genom att hålla upp plakat med namn på alla som har mördats av nazisterna de senaste trettio åren, Ung Vänster hade en mur av banderoller som ramade in delar av torget, en grupp ungdomar ordnade visselpipe- och trumkonsert. Budskapet från Hässleholmarna till Folkfrontarna var glasklart - vi vill inte ha er i vår stad!
Det var inte många Hässleholmare som deltog i Folkfrontens tåg, de flesta var inbussade från andra orter. Jag undrar om inte Folkfronten har tappat medlemmar i Hässleholm. Klistermärken och affischer från folkfronten har inte satts upp inför demon. Folkfronten har bara smsat och ringt upp sina medlemmar i södra Sverige. De har inte förmått att bygga marschen på gator och torg i Hässleholm. Träffade en fd NSF medlem på torget som inte deltog i Folkfrontens lilla demonstration.
Försöker nassepacket komma till stan fler gånger så kommer så kommer de att mötas av ännu fler motdemonstranter.

Henrik
Expo
KB
KB
KB
Sydsvenskan
Nsk

7 kommentarer:

 1. Att stå med lappar med namn som Anders Gustavsson, en ung nationalist som mördades och där ingen mördare hittats, och påstå att det är ett nazistiskt dåd visar vilken trovärdighet ni har. Ni kanske inte märkte det, men en klar majoritet av dem på torget stod inte och skrek. De stod istället och tittade ogillande på pöbeln med visselpipor som stor och hyllade politiskt våld. Några tanter ropade till och med åt dem att vara tysta. Många pensionärer applåderade åt talen medan ni var upptagna med att skämma ut er.

  Tycker ni att ni gjorde något lyckat så vill jag inte vara med när ni tycker att ni misslyckats. Var det en seger i Malmö också där på jagades bort av arga invandrare?

  SvaraRadera
 2. vad jag anser om Reclaimarna kan du hitta om dy surfar runt på bloggen annars så har Röda Malmö ett bra inlägg i frågan.
  Du bör nog också följa länken som går till Expo för att ta reda på lite hur din rörelse fungerar. Stanna gärna länge på expos hemsida och begrunda ditt val av politisk ideologi.

  SvaraRadera
 3. Hässleholmare23 augusti 2009 18:03

  "Jag undrar om inte Folkfronten har tappat medlemmar i Hässleholm. Klistermärken och affischer från Folkfronten har inte satts upp inför demon."

  Där har du fel. Inte en enda Hässleholmare har lämnat Folkfronten, det har snarare skett en nyrekrytering under sommaren. Sen gällandes klistermärken och affischer så har det visst satts upp inför demonstrationen. Så har vi bringat klarhet i det också!

  SvaraRadera
 4. Då får vi väl börja att ta ner dem.

  SvaraRadera
 5. Ja, det var nog inte så roligt att stå där på torget och mötas av motdemonstranter. Det ska det inte vara heller om man försöker bygga upp en nazistgrupp.
  Hur kan någon för övrigt hålla på med sånt, med de historiska erfarenheter som finns av elitism, krig och folkmord?

  SvaraRadera
 6. Jag kan inte begripa jag, som gammal sosse kommer från ett hem i Småland, där Per Albin Hansson, satt på väggen ovanför farsans skrivbord. Visst var mina föräldrar nervösa för Hitlers nazi-Tyskland, så även jag, under min värnplikt på bataljon Sparre i Karlskrona 1957. Fick vi 850 flottister lära oss att Sverige är vårat fosterland. Komendörkapten Carl Hamilton drev in det i ryggraden på mig, då jag slarvade med att hälsa på den svenska flaggan, som satt på spettet i aktern på minsveparen Arholma, då jag passerade landgången.
  Hamilton var en ganska så tuff gubbe på den tiden. Lektionen han gav mig, sitter kvar ännu, inne i ryggraden på mig.
  Sverige är mitt fosterland.
  Sedan får vänster -facisterna säga vad de vill, någon nazist är jag inte bara, för att jag fortfarande var med i tåget, och håller på "Sverige"
  Ingvar i Gbg

  SvaraRadera
 7. Bra jobbat! Folkfronten är kriminella och nazister och har inte ett dugg att erbjuda arbetare och låginkomsttagare i det här landet.

  SvaraRadera