fredag 21 augusti 2009

Därför stödjer vi Stoppa Rasismens manifestation.


John Hron

John Hron, Ronny Landin, Kent Andersson, Hyan Altrn, Jimmy Rajabar, Peter Karlsson, Gerard Gbeyo, Björn Söderberg – är några av det 30- tal människor som under de senaste 20 åren mördats av nazister i Sverige för att de var homosexuella, invandrare, fackligt aktiva eller anti rasister.
En nationalsocialistisk parad är ingen politisk demonstration i demokratisk mening. Dess syfte är inte att bilda opinion. Det nazisterna förväntar sig att uppnå idag genom en marsch är inte att vi medborgare skall omvända oss till nazismen, utan att få oss att känna rädsla, vänja oss vid stöveltramp och lära oss att hålla oss borta från offentliga platser när nazisterna skall fram. Denna paramilitära marsch har absolut ingenting med fredlig opinionsarbete att göra.
De försöker tvärtom skrämma oss till tystnad.
Men vi lovar att vi aldrig kommer att låta oss skrämmas till tystnad, utan vi kommer alltid att stå upp för människovärde, demokrati och motstånd mot högerextremt våld.
Bekämpa det nazistiska våldet!

Socialistiska Partiet – Hässleholm

4 kommentarer:

 1. Daniel Wretström, James Waite, Daniel Strålhake, Yngve Kristensson, Marcella Ahlberg, Robert Jäderberg, Rolf Nilsson - är några av de hundratals svenskar som fallit offer för mångkulturen bara de senaste åren, de har mördats bland annat för att de var svenskar. Vi kommer aldrig låta oss skrämmas till tystnad, vi kommer att segra.

  Bekämpa det importerade våldet!

  Ps. Vad har Folkfronten gjort för att försöka skrämma någon till tystnad? Du tillhör systemet och är inte någon modig rebell, din smutsiga råtta.

  SvaraRadera
 2. Dem skrämmer ingen till tystnad, men vi ska nog sätta skräck i dig, lilla Kim.

  SvaraRadera
 3. Hej
  Hade ni inte en demo mot det politiska våldet lördags?
  Men ni så fort ni kommer hem börjar ni hota med våld. Det bevisar bara att ni är ett gäng hycklare - det är ni som står för våldet.
  Nästa gång ni kommer till Hässleholm kommer ni att mötas av en ännu större motdemonstration - Vi vill inte ha erat pack gående på våra gator.
  Vi låter oss inte skrämmas av er, hur mycket ni än klär ut er till några små blöjmilitärer - era sköldar skyddar er inte mot Hässleholmarnas förakt.

  SvaraRadera
 4. Till Antifa!

  Varför ska du/ni sätta skräck i vissa människor?

  Som i inlägget ovan, en namngiven person blir hotad, är denna person ensam eller tillhör han/hon en organisation?


  Om jag förstått det rätt så är det väl så att Ni är emot ett våldssamt samhälle och att Ni vill ha demokrati.

  Då måste det vara en avart som gjort ovan inlägg, inte någon som vill stå för sina åsikter utan bara vill förstöra.

  Inte nazist men kanske rasist. Hmmm, jag tycker bara illa om dom som inte sköter sig. Och lägg väl märke till att det har inte med hudfärgen att göra!

  SvaraRadera