måndag 30 augusti 2010

SD - rasisterna visar sitt rätta ansikte

Tv4 har betackat sig för att visa Sverigedemokraterna rasistiska valfilm. Heder åt TV4 - för det är en vidrig film. Så här beskriver Norra Skånes bloggare Mikael Sundström handlingen: Handlingen är enkel: moment 1) statsfinanssiffror rusar i botten tills en varning uppstår. Moment 2) Två finansiella nödbromsar dyker upp i fokus, en för invandring, en för pensioner. Moment 3) en pensionär på rullator släpar sig fram mot nödbromsarna. Moment 4) En atletisk och burkhaklädd skara rusar om pensionären. Moment 5) händer lyfts mot nödbromsarna.
Efter att ha sett filmen så framstår den tveklöst som rasistisk. Tänk vilket liv det skulle ha blivit om man bytte ut de burkaklädda kvinnorna mot 10 korpulenta judar, med feta ringprydda fingrar och kroknäsa. än en gång har SD visat att de är ett rasistisktparti

Henrik

KB KB skånskan NSK

5 kommentarer:

 1. Mikael Sundström
  För mig blir du en stor rasist med dina åsikter.
  Jag har själv sett på reklamfilmen och inget i den är rasism. Det är inte konstigt att SD får så mycket röster efter att man tagit del av din och TV4 inställning

  SvaraRadera
 2. Den är inte bara människofientlig, den är genom falsk. Det är väl knappast invandrare som privatiserat välfärden, skurit ner, och sänkt skatten för miljonärerna! Det är inte heller invandrare som styr facken som går läggmatch på läggmatch och därmed låter företagsägarna sko sig på arbetarna?

  Fruktansvärt sorgligt om någon arbetare i det här landet går på de genom falska propaganda som SD kör med. Ryck upp er och ta strid mot de som tjänar på klassamhället istället!

  SvaraRadera
 3. Hyfsa debatten och använd inte "invandrare" som slagträ eller begreppet "rasist" på ett felaktigt sätt!Om man säger något nedsättande om en person med annan hudfärg ex.att negrer skulle vara si eller så pga hudfärg eller ras,kan man bli stämplad som rasist.Människor bör bedömas individuellt,men man måste få kommentera FAKTA,ifall exempelvis svarta eller invandrare från arabvärlden skulle uppvisa en högre andel våldsbrott!Det är en helt annan sak:STATISTIK.Denna är till för att visa på trender i samhället.Matematiken är ju aldrig rasistisk!Procenttal kan aldrig vara rasistiska!Vilka sitter inne för grova brott i Sverige nu?Pekar statistiken åt något visst håll,och ska vi i så fall på strutsvis sticka huvudet i ökensanden och vägra ta itu med problemen?Det kan bli farligt på sikt!Titta bara på hot och våld i anarkistiska Rosengård!Mona Sahlin var förstås under valrörelsen där,iförd slöja(!), och la sitt välfri(s)erade sossehuvud inställsamt på sned,när hon fjäskade för arabkvinnorna,men hon sa inte ett ord om våldsutvecklingen i Malmö.Detta är ju politiskt hyckleri ,men väljare låter sig inte luras mer än i bidragsberoende Rosengård förstås.Nu är det jobb med jobbskatteavdrag och inte våld som fritidssysselsättning som gäller i Sverige!Så vill bl.a. SD och flera andra partier ha det.

  SvaraRadera
 4. Att kritisera invandringspolitiken är som att recensera en falskspelande "Blatte Blandras orkester" bestående av skrikzurna,bongotrummor och dragspel.Då behövs en stor konstnär som Ale Möller för att fixa till det hela,så att det harmonierar bättre.På samma sätt är det förstås med Jimmie Åkesson,politikens Ale Möller,som vill se mera av anpassning till våra folkhemsförankrade harmoniska dragspels-och-fioltraditioner.

  SvaraRadera