lördag 21 augusti 2010

Kommunalrådet är förbannad

Vi hade en trevlig aktivitetsdag i Hässleholm i dag. Dagen började med torgmöte där vi beskrev borgarnas utförsäljningsplaner för åhörarna på torget. Vi gisslade även deras tidigare privatiseringar som är på väg att omvandla vår stad till Joakim Ollens stad, Olleneholm.
Tydligen var det något i vårt budskap som retade upp moderaterna och det moderata kommunalrådet Urban Vidmark som också var på torget i sina ljusblå uniformer. Han bestämde sig mot slutet att komma fram och läsa lusen av oss. Han var mycket upprörd över en rad i vårt fina flygblad. Förtal, lögn och jag vet inte allt han kallade det. Men han påpekade flera gånger att han skulle stämma oss för ärekränkning om vi inte ändrade flygbladet.
Vår torgmötestid var då slut så vi tog en välförtjänt lunchpaus. Givetvis så pratade vi om vårt upprörda kommunalråd. Vi var rörande överens om att han måste vara mycket störd på oss. Svenska kommunalråd brukar inte hota politiska motståndare. Troligtvis så börjar de känna sig besvärade av den politik vi bedriver här i Hässleholm. Det har kommit en tuffare opposition till stan som förmår röra om i grytan.
Vi beslöt att det är en demokratisk välgärning om så många Hässleholmare som möjligt känner till vad som står i flygbladet - Om Urban skulle gå till polisen. Då kan de själv bedöma vad som är rätt eller fel. Stärkt i vår demokratiska upplysningsiver avslutade vi dagen med att sprida flygbladet i ett par stora bostadsområden.
Nu väntar vi bara med spänning på Urban Vidmarks åtgärder.
Avslutar med ett favorit citat från Clint Eastwood-"make my day"

Henrik

2 kommentarer:

 1. Henrik, "make my day" ska det vara ;)

  Fel-citeringar åsido så önskar jag er all lycka i er kamp för ett av-olléniserat Hässleholm.

  //Erik

  SvaraRadera
 2. Något jag tänker på är att ni lägger mycket energi på att berätta vad de och de gör fel, hur dumma det ena efter det andra partiet är.
  Vore det inte smartare att lägga energi på att berätta vad det är NI står för istället?

  Jag kan tycka att Vidmark är lite speciell med, men att kasta skit på honom?

  SvaraRadera