fredag 20 augusti 2010

John Bauer eländet

Blev uppringd av en hårfrisörska igår. Vi hade ett intressant och givande samtal ända tills hon var tvungen att bryta för att det kom en kund. Hon undrade lite om varför vi skickade ut brevet. Den hårda konkurrensen på frisörmarknaden kunde hon definitivt verifiera.Däremot var hon inte riktigt säker på om brevskrivandet var ett bra sätt att förhindra frisörutbildningar. Jag höll med om att det finns problem med metoden men att den hade lyckats att rikta ljuset på problemet. Vilket givetvis bara är första steget om vi skall lyckas stoppa John Bauers lurendrejeri. Vi avslutade samtalet lite tvärt där jag uppmanade henne att ta och diskutera saken i hantverksföreningen här i Hässleholm. Ett förslag som föll i god jord.
Det verkar som om vårt brev diskuteras i större och större kretsar. En insändarskribent i norran hoppade på mig i dag och ansåg att jag saknade både politisk kunskap och talang. Hoppas han förstod vårt resonemang bättre när han läste vår insändare som var publicerad bredvid hans kommentarer.
Henrik

2 kommentarer:

  1. Du är så jävla full med skit!

    SvaraRadera
  2. du Henrik ja förstår inte riktigt hur du hjälper eleverna när du ser till så att dom inte kommer kunna få APU och liknande

    SvaraRadera