fredag 13 augusti 2010

Alliansen säljer ut Sverige!

Centern är inne på att sälj delar ur Vattenfall, alliansen är oenig i denna frågan men man har hunnit med att sälja Vin & sprit för femtiofem miljarder. Oj vad bra dom är! Ett statligt företag som genererade mycket pengar till välfärden varje år och många andra statliga företag har sålts när borgarna och delvis sossarna får häja på!

Kolla bara på försäkringskassan som man fördärvat den. För att inte tala om dom får sitta fyra år till då, kan vi medborgare säga godnatt till den myndigheten som våra socialistiska vänner varit med om att bygga upp under mycket lång tid. Man har också tagit bort stopplagen i sjukvården och många landsting säljer ut delar av verksamheten, och så står man där oj vad var det som hände? Och även kommunala skolor säljs ut fast man inte vet i fall man får göra det, men då skall man helt plötsligt ändra lagen så man kan göra det och dessutom så säljer man dom för en spottstyver och inte till det faktiska värdet. Friskolorna lockar våra ungdomar med datorer och körkort, och när det inte finns några elever kvar i dom kommunala gymnasieskolorna på olika orter i landet då får man lägga ner dom - vips så var dom borta och våra skattepengar går till den privata friskolans rektor eller sjukhusdirektören så kan dom placera dom pengarna i nya riskkapitalbolag och slutligen gynnar det inte oss medborgare.
Vi i Socialistiska Partiet vill inte ha det på det viset. Vi vill att medborgarnas skattepengar skall utveckla landstingens och kommunernas verksamheter. Därför kommer vi i Socialistiska Partiet i Hässleholm att säga nej till alla kommunala nedskärningsförslag som läggs i kommunfullmäktige om vi kommer in efter valet.

Jonny Danielsson Socialistiska Partiet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar