torsdag 5 november 2009

Vi har bytt namn på Hässleholm till Olleneholm


Bilderna är fria att använda mot att det anges varifrån de är tagna: http://rodagoinge.blogspot.com/
Finns fler bilder längre ner på sidan
Varför vi döper om Hässleholm till Olléneholm!

Vi har klistrat över Hässleholm på alla tätortskyltar in till stan med namnet Olleneholm.


Vi gör det därför vi anser att det borgliga styret håller på att omvandla Hässleholm till en modern bruksort.
Kaptensgården och Ekegården kommunens nya fina äldreboende har sålts till vrakpris till Joakim Ollen. Sjögläntan, äldreboendet i Vinslöv har han också lagt beslag på. Sen tidigare har han köpt upp kommunens framtidssatsning Norra Station. Ringcentralen håller på att överföras till underpris till Joakim Ollen. Badhuset är nästa kommunala inrättning som han hoppas att få lägga vantarna på. Allt levererat på silverfat av hans lilla betjänt i stadshuset, det moderata kommunalrådet Urban Widmark. Hässleholm är i snabb takt på väg att omvandlas till en modern bruksort, en bruksort där en brukspatron äger och kontrollera merparten av de verksamheter som är av vikt för medborgarna.

En bruksort där brukspatronen genom sitt ägande har skaffat sig makten att ensidigt diktera pris och villkor för det som tidigare var kommunal service.
En brukspatron som kommer att få ett avgörande inflytande i kommunhusets korridorer.

Får den lilla betjänten Urban Widmark sitta kvar så är risken överhängande att mer av den kommunala verksamheten kommer att flyttas över till brukspatron Ollen. Vad är nästa verksamhet som betjänten planerar att överlämna till patronen, Kulturhuset, HTS, fjärrvärmeverket…..
Vi vill med den här protesten tala om för den styrande majoriteten att vi inte vill att Hässleholm omvandlas till en bruksort med en despotisk brukspatron.
Hässleholmare - Låt oss tillsammans slänga ut betjänten i kommande val och därefter låta den nya majoriteten påbörja arbetet med att driva bort brukspatronen från Hässleholm.

Henrik Hedman Ordförande/ Socialistiska Partiet – Hässleholm

NSK KB


4 kommentarer:

  1. Haha, jätteskojigt! Bra gjort!

    SvaraRadera
  2. Åh, ni är ju helt underbara! Både roligt och smart! Röda Lund klappar i händerna :-)

    SvaraRadera