torsdag 19 november 2009

Lyckat möte mot privatiseringarna
Daniel Ankarloo

Ett tiotal kamrater och intresserade samlades på torsdagskvällen för att lyssna på Daniel Ankarloo,s föreläsning om privatiseringar och marknadsmyter. Daniel gick på ett inspirerande sätt igenom olika marknadsmyter som att marknaden inte är effektivare än offentlig vård och omsorg. Valfriheten förstör välfärden för alla visade Daniel också på ett övertygande sätt - kommer nog att använda Daniels argument i framtida blogginlägg och insändare. Efter och under möte fördes en spännande diskussion om effekterna av privatiseringarna och hur vi kan arbeta för att förhindra och stoppa nedskärningar i den offentliga vården.

Nya kontakter och god bokbordsförsäljningen blev resultatet av kvällen. Daniel uppmanade oss att bli det parti som säger nej till alla nedskärningar. Det är en uppmaning som vi i Socialistiska Partiet/Hässleholm kommer att hörsamma.

Vi lovar att slänga så mycket grus vi bara kan i det kommunala nedskärningsmaskineriet. Vi kommer att gå emot alla nedskärningar i välfärden

Henrik.

2 kommentarer:

  1. Härligt att läsa! Hoppas ni inte saknade Röda Lund alltför mycket. Å andra sidan har vi gjort lite nytta idag. Bl a affischerat.

    SvaraRadera
  2. vi saknar alltid er när ni inte är här - men ni gjorde nog större nytta i lund igår

    SvaraRadera