lördag 21 november 2009

Sparka neråt, det kan Osbypolitikerna

Miljardbonusar till bankdirektörer, fantasilöner till politiker och guldkantade pensionsavtal för överheten finns det pengar till. Skattesänkningar för överheten har de borgliga partierna drivit i genom i riksdagen på löpande band. Men överheten är inte nöjd med det - Folkpartiet och Centerpartiet vill sänka skatten och därmed höja standarden för de välbeställda ännu mer. På Folkpartiets nu pågående lantdagar står den ena delegaten efter den andre upp och kräver sänkt skatt för de redan välbeställda. Maud "mauduraten" Olofsson skriver den ena debattartikel efter den andra om nödvändigheten med sänkt skatt för eliten.
Samtidigt så ser hennes partikamrat Anders Pettersson till att skära ner kostnaderna så att Maud Olofssons budget kan gå ihop. Gåvor till de rika, nedskärningar till arbetslösa och barn är dagens melodi.
För barnens skull behövs det att kommunmedborgarna tar ansvar och organiserar protester till försvar för välfärden. Det måste bli politiskt omöjligt att förstöra välfärden i Osby, Sverige och Europa. Jag är övertygad att Osbyborna kan stoppa detta idiotförslag, de har visat flera gånger att de är villiga att kämpa för välfärd åt alla.

Henrik
NSK NSK NSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar