fredag 27 november 2009

Välförtjänt beröm Merete!

En av våra partimedlemmar , Merte Karlsen, fick idag välförtjänt beröm för hur hon och andra i aktionsgruppen för Vittsjö bibliotek har jobbat för att rädda biblioteket. Jag återpublicerar insändaren i Norra Skåne här nedan.

En upplevelse på biblioteket

Tack för biblioteksmanifestationen.
Tilldragelsen på Vittsjö bibliotek i lördags var verkligen en upplevelse. Författarna Gustav Fridolin kallat hit från när och fjärran - men de flesta med skånsk dragning på r: en - var en fantastiska att lyssna på. Hoppas att detta kan bli första steget mot ett aktivare kulturliv i Vittsjö.
Så ett varmt tack till aktionsgruppen med Rickard Larsson, Solveig Rosen, Merete Karlsen, Karl-Eve Lunnergård och Claes Ruderstam i spetsen. Och inte minst till Gustav Fridolin som bjöd in författare och såg till att allt blev av,
När Norra Skåne omnämner Dig som något slags inbjuden gäst till ditt eget bibliotek så undrar man om det inte är jante som är i farten. med all din kämpaglöd borde du tillbaka in i politiken, det är vi många som tycker!
Carolin

Fint och välförtjänt skrivit av Carolin, alla medlemmar i aktionsgruppen och alla vittsjöbor som har deltagit i kampen för biblioteket bör bli våra förebilder. Det är genom att mobilisera alla medborgare som nedskärningspolitiken kan stoppas.

Henrik

NSK NSK2 Kb

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar