måndag 21 juni 2010

SDU fiasko i Helsingborg

( Ett fåtal SDUare slöt upp)
( Glada antirasister)

( Om man har undrat om SD är rasistiskt så visade klart att de var helyllerasister. De spelade arabisk musik i täten av demon för att skrämma "svenskarna")
Erik Almkvist fick hålla tillgodo med en sunkig megafonSDU hade mobiliserat till en demonstration mot en "planerad stormoské" i Helsingborg. till en början ett tydligt exempel på hur politiker ljuger och förvrider sanningen för att den skall passa deras egna syften. Det planeras ingen "stormoske" i Helsingborg - däremot så drömmer föreningen Ahel al-Sunnah om ett islamskt kulturcentrum. även om de skulle vilja bygga en moské så ska de självklart ha rätten att bygga.
Tyvärr för SDU så blev uppslutningen på demonstrationen mager - trots att de har tryckt upp 50 000 flygblad (Hur många som har delats ut däremot är oklart). Endast 30 ungdomar från Sydsverige slöt upp i SDU demonstrationen för att tala om för Helsingborgarna vad de får bygga i sin stad. Demonstrationen kallades "frihetsdemonstrationen" - i SDUs Sverige så skall tydligen inte Helsingborgarna få ha rätten att själva bestämma vad de skall bygga i sin stad. Det skall tydligen tillresta SDUare göra.
De trettio demonstranterna hade problem med att få fram sitt budskap - ett knappt hundratal motdemonstranter överröstade dem rejält. Det avslutande torgmötet blev ett rejält fiasko. Erik Almkvist SDUs ordförande hördes inte på grund av en dålig talaranläggning. Tillslut så fick han ta till en billig megafon. Verkligen välorganiserat.
30 demonstranter lyckades SDU mobilisera = Misslyckande. Ung Vänster, Ungdomar mot Rasism och diverse facebookgrupper hade mobiliserat motdemonstranterna.

(De enda som lyssnade tyst och snällt var SDs kompisar i fria nationalister. Säg mig vem du umgås med och jag skall säga dig vem du är)

Henrik
HD HD

11 kommentarer:

 1. Underbart! Måtte svenska folket vakna ur sin törnrosadröm. Vad kostar berikarna? Ge oss fakta!

  SvaraRadera
 2. I sann socialistisk anda hävdar jag att parasiter inte ska åtnjuta det arbetande folkets svett och tårar. Kulturella berikare måste göra rätt för sin existens i Sverige.

  SvaraRadera
 3. Varför är slaveriet mera omfattande än någonsin i de muslimska länderna?

  SvaraRadera
 4. Bra rapportering! Trodde SD:arna hade fattat att det inte är så jättefräscht att ÖPPET visa upp sina polare i de ÖPPET nazistiska grupperingarna. Inte för att jag klagar när de skjuter sig själva i foten...

  SvaraRadera
 5. Det roliga var hur de små glinen hetsade upp sig och var kaxiga. I verkligheten var det ett hundratal sympatisörer till Sd. Plus hundratals åhörare längs demonstationsvägen.

  Vänstepacket var ett tjugotal med samma skrala argument som vanligt. De har ju lärt sig att Sverigedemokrater är ett fredligt folkslag till skillnad från Islamisterna. Det kastades ägg och fula ord, men bara från vänsterpöbeln. Det oorganiserade vänsterpacket tysnade och tröttnade när den riktiga P/A-anläggningen kom. Då kunde den lilla skaran möteshuliganer inte överrösta Sd´s talare.

  Applåderna från Helsingborgarna var öronbedövande. Inte fan vill de ha nån moské. Vi kan väl folkomrösta?
  Nävisstnä. Extremvänstern är ju inte demokrater. De försöker ju inte ens låtsas längre.

  Roligt när en påtänd motdemonstrant skriker "ditt jävla rassesvin!" så han blir röd i huvet. (Vilka sköna typer ni har i vänstern)
  Det riktades av en blond och hatisk svensk till Daniel Assai som härstammar från Iran.
  Det blir lite bakvänt när vänstern försöker "tänka"

  Skillnaden i argumentionsförmåga var slående, vilket kommer att märkas i den dokumentation i form av filmer foton ljudinspelningar som de gapiga mötesstörningarna bjöd på.

  Kolla om några dagar på youtubes humorsidor.

  SvaraRadera
 6. Kommentatorsfältet fylls som vanligt av sd- anhängare. Men hur många inlägg de än skriver så kvarstår faktumet att demon var ett politiskt misslyckande. Drygt trettio tillresta demonstranter från övriga landet. Helsingborgarna struntar i om det byggs något islamiskt center eller inte. Att kalla gäster på stans uteserveringar visar bara på SDUs desperata behov av att bortförklara ett politiskt misslyckande. Som inte blev mindre av att man inte klarade av att fixa fram en fungerande talaranläggning. Det första torgmöte som jag har varit på som varit tyst. Ett tag fick jag för mig att SDU hade utlyst en tyst 5minuters minut.
  Tror inte att någon av SDUs tillresta ungdomar blev imponerad av arrangemanget.

  SvaraRadera
 7. Härligt att de lyckades genomföra protestmarschen mot Islams utbredning i samhället trots faschisternas försök till våld och odemokratiska metoder som vanligt.

  SvaraRadera
 8. DITT ÄCKLIGA SVIN!
  DIN JÄVLA ISLAMKRAMARE!!
  DU BORDE BEGRAVAS LEVANDE TILLSAMMANS MED DEM!

  SvaraRadera
 9. för fan. Om du inte har tillåtelse från samtliga antirasister på bilderna att lägga upp en bild på dem, blurra över deras ansikten! Skärpning!

  SvaraRadera
 10. Va du snackar strunt, snart kommer sanningen upp på SD Television :)

  SvaraRadera
 11. Till Axelsson - sanningen är redan ute - titta på SDs egen film. Det är bara att räkna deltagarna. Hela tåget syns. 20 flaggbärare och 3 smågrupper som bär de tre banderollerna = ca 30 pers. 50 000 flygblad hjälpte inte = Politiskt misslyckande.

  SvaraRadera