fredag 3 september 2010

SD möte i Hässleholm


SD hade besök av sin storfräsare Björn Söder i dag. De höll ett intoleransmöte på torget där de torgförde sin konservativa rasism. Det var det vanliga tugget - de vill sätta tolvåriga barn i fängelse och sparka ut alla invandrare. Inget nytt under solen med andra ord även om de försökte se avslappnade ut i sina vita fåtöljer. Vad de däremot inte hade räknat med var den protest som Socialistiska Partiet hade organiserat. SSU och enskilda socialdemokrater hoppade också på utöver vårt folk och allmänna antirasister. Tyvärr så orkade inte vänsterpartiet ställa upp. Folkpartiets representanter fegade också ut. När jag frågade Moderata ungdomsförbundets representanter om de vill deltaga så var de direkt otrevliga. Men socialisterna, SSU,arna tillsammans med lokala antirasister ordnade en kraftfull och effektiv protest mot den rasistiska dyngan som Sverigedemokraterna torgförde.
Henrik

HD HD V Lokaltidningen12 kommentarer:

 1. Konstigt att där inte fanns några Vänsterpartister på plats, ändå tog dom foto och satte in på sin hemsida? Men det är klart det man inte vill se det ser man inte.

  SvaraRadera
 2. ja fotografen var där - däremot så vill ingen vara med hålla upp skyltarna. Trots att de var tillfrågade. Sen kom nog nån och ställde sig bland publiken. Tyvärr så är inte v i Hässleholm så pigg på att delta i olika aktiviteter.

  SvaraRadera
 3. Vi är inte intresserade av att ställa upp med sådan töntar som du. Ditt parti är inte seriöst och ni skämmer ut Hässleholms kommun.

  SvaraRadera
 4. På 30-talet slogs olika vänstergrupper i Tyskland mot varandra istället för att bekämpa Nazismen. Hedman tycks tillämpa samma taktik, "lycka till".

  SvaraRadera
 5. Till anonym - om du är den snorkige, överlägsna överklassynglingen från MUF som jag erbjöd att ta en anti SD-affisch i går så kan jag säga att känslorna är ömsesidiga. Däremot så är det tragiskt att MUF inte kan förmå sig att protestera när rasistisk dynga sprids i stan.
  Till Purk (v) - vi vill inte slåss med er, jag personligen tillfrågade alla dina valarbetare i v,s valstuga om de kunde komma ner och hjälpa till = inbjudan till samarbete. Ingen nappade - tragiskt. Problemet är inte att vänster partierna bekämpar varandra. problemet är att vänsterpartiet i hässleholm inte förmår att bekämpa någonting. Kampen mot rasismen vinns inte längst inne i en varm valstuga. Vi är beredda att arbeta med er i alla frågor som gynnar arbetare och låginkomsttagare.
  Jag kommer däremot att fortsätta att kommentera ert agerande på bloggen. När ni gör något positivt men även när ni bara sitter på ändan. Om du läser blogginlägget så kan du se att jag nämner de organisationer som deltog, Socialistiska Partiet och SSU. heder åt SSU de gjorde något. Muf, folkpartiet och v däremot skall inte nämns i samma mening som SP och SSU

  SvaraRadera
 6. BOJKOTTA HENRIK HEDMAN SOM LÄRARE PÅ JACOBSKOLAN, KRÄV ATT FÅ EN LÄRARE MED HJÄRNA.
  MVH

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 10. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 11. Bra jobbat alla som var där och och protesterade mot SD:s trams!

  Till de som är inne och gläfser här vill jag bara säga att det är kanske på sin plats att tagga ner lite och försöka diskutera sakligt. Det är ju inte speciellt hedrande för någon människa och bete sig som om man missat ta sina mediciner.

  SvaraRadera
 12. F.ö. diggade ju P-Å:s parti Stalin på 30-talet (och fortsatte länge att göra så allt medan man åkte på bjudresor till Stasis DDR), så det förvånar mig att han vill ha tillbaka de tiderna.

  Nu menar jag förstås inte att PÅ - som jag inte har en susning om vem det är - diggar Stalin, men ibland är det kanske bättre att ligga lågt.

  Hur man kan få en protest mot SD till att vara något som handlar om att bekämpa vänstern övergår dock mitt förstånd. Kom in i matchen istället.

  SvaraRadera