torsdag 23 september 2010

Härlig demonstration i Lund

Var i kväll och demonstrerade i Lund. Några ungdomar hade dragit ihop en antirasistisk demonstration genom Facebook i Lund - 1500 glada och arga demonstranter slöt upp. Det går nu en antirasistisk demonstrationsvåg genom Sverige. I Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Sundsvall går ungdomar ut och demonstrera för ett öppet och tolerant Sverige. Dessa demonstrationer sänder ett mäktigt budskap till det politiska etablissemanget och sverigedemokraterna - Vi svenska folkets majoritet vill leva i ett öppet och tolerant land! Sverigedemokraternas inskränkta rasism skall inte bestämma den politiska agendan.Henrik

Röda Lund facebook Sydsvenskan

6 kommentarer:

 1. Inga demonstrationer mot nedskärningar i åldringsvården då, nedskrivningarna av pensionerna eller mot politikervåld eller något mer jordnära............nääää tänkte väl det, det drabbar ju bara de jävla rasistiska svenskarna. Det är ju de man måste demonstrera mot ööööhhhh Expo säger det och därifrån kommer all sanning. Jag behöver ju inte läsa något annat.

  SvaraRadera
 2. Jag trodde att vi hade demokrati i Sverige.
  SD större än (V) en härlig spark i röven på Kommunisterna som vill förordar diktatur!

  SvaraRadera
 3. Godmorgon - är det någon som har vaknat på fel sida? Det är tydligen så att vissa sverigedemokrater inte vet att vi har demonstrationsrätt i Sverige. Men troligtvis så är herr anonym upprörd över att behöva inse att man tillhör en liten politisk minoritet.
  Anonym 2 som snackar om åldringsvård och pensionerna - vad gör SD?

  SvaraRadera
 4. Anonym 24 september 2010 05:22: demokrati, åsiktsfrihet och yttrandefrihet gäller givetvis alla i Sverige, förutom pk-eliten som motarbetar Sverigedemokraterna.

  SvaraRadera
 5. http://www.youtube.com/watch?v=oV_UfsbVhmI

  SvaraRadera