lördag 19 december 2009

Antirasistisk städdag i HässleholmVar ute med Tolerans Hässleholm idag och skrapade bort folkfrontens affischer. De hade samlat ihop sig och gjort en affischerings runda. Bland annat så hade de satt upp affischer vid alla ingångar till gallerian. Tyvärr så verkar det som om företagarföreningen Hesslecity inte prioritera att ta bort kränkande och intoleranta affischer. Det är dags för skärpning Hesslecity om ni vill att kunderna skall fortsätta att komma till era affärer.
Den här gången så såg ett gäng glada medlemmar i Tolerans Hässleholm till att skiten kom bort.
Men det var inte bara vi som var ute på stan och spred toleransens budskap till julstressade hässleholmare. Ungdomar mot Rasism hade en manifestation mot fördomar på torget - stick hål på dina fördomar erbjöd ungdomarna de förbipasserande att göra.

Ett starkt och tydligt bevis på att vi är många i Hässleholm som inte tycker om intoleranta sverigedemokrater och Folkfrontare

2 kommentarer:

  1. Till att börja med borde kanske de här ungdomarna läsa igenom Sverigedemokraternas partiprogram. Nu känns det mest som "Ungdom mot rasism" odlar sina egna fördomar mot ett demokratiskt parti. Vi bör enligt min personliga åsikt inte bygga ett samhälle på fördomar, utan på fakta. Det är vi nog alla överens om, eller?

    SvaraRadera
  2. Härligt jobbat!

    SvaraRadera