fredag 31 juli 2009

Pengar viktigare än "idealen" för SD-politikerEn av Sverigedemokraternas kommunfullmäktige ledamöter i Landskrona, Jan Hansveden, ansöker om ett förhandsbesked för nybyggnad av en moské på sin fastighet, Vildanden 8. Jan och Sverigedemokraterna är i och för sig emot att moskéer byggs i Sverige. Men politiska "ideal" väger lätt som en fjäder för Jan när de ställs emot möjligheten att tjäna sig en hacka. Så här svarar han på Helsingborgs Dagblads frågor:

(HD)- Vill du att en moské ska byggas i Landskrona?
(JH)– Jag? Nej, det skulle inte bli så trevligt.
(HD)- Vad är viktigast för dig det politiska idealet eller pengar?
(JA)– En intressant fråga! Vad är det för dig?

Jan har tydligen valt pengarna och då är småsaker som vallöften ingenting som får stå i vägen. Jan Hansveden (SD) är i gott sällskap med andra politiker som tar lätt på sina vallöften, Marianne Samuelsson, (MP), Laila Freivalds (S) för att bara nämna några.
Skall bli intressant att se hur det här utvecklar sig - skall man bedöma av kommentarerna i HD så kommer SD att få problem.
Jag skrattar skadeglatt åt att SD visar sig vara av samma skrot och korn som de politiker de kritiserar. Men givetvis så stödjer jag ett morskebygge i Landskrona

Henrik
http://hd.se/landskrona/2009/07/31/sd-politiker-oeppnar-upp-foer/
http://hd.se/landskrona/2009/07/31/sd-ordfoeranden-tagen-paa-saengen/
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.10902189
HD
Sydsvenskan

2 kommentarer:

 1. Tänk vad Sverige tjänar på massinvandringen! Vi skall nog vara glada att de övriga länderna i Europa inte fattat att massinvandringen ger stora inkomster!!!???

  SvaraRadera
 2. Å vad dum man måste vara när man går på sådana bluffmanövrar. Jag och Janne skattar hela vägen till banken för inte fan kommer Janne att sälja sin tomt till nån moské.

  Vänstern har gått på en blåsning som bara var avsedd att "röra om i grytan". Det är bara att svälja förtreten, fastän den är sur.

  Kommunfullmäktige skulle ALDRIG godkänna en moské på denna plats. Det begriper vem som helst. Det absurda var kommunledningens motivering. Kanske de också är "rasister"?

  Ni extremistkommunister är för goa!

  SvaraRadera