fredag 18 mars 2011

Skamligt Bildt!!

Bahrains diktator Hamad ibn Isa al-Khalifah har fått militär hjälp av granndiktatorn Abdullah bin Abdul Azizatt krossa demokratirörelsen i Bahrain i blod. Då hade man önskat att Sveriges utrikesminister hade modigt stått upp för demokratirörelsen. Men tyvärr det hände inte - utan så här skrev Carl Bildt på sin blogg:

Tyvärr visade sig mina farhågor från i dag på morgonen om Bahrain vara alltför välgrundade.

Under dagen har sex personer – också poliser – förlorat livet i konfrontationer i Manama. Och samtidigt har Iran med stark stämma lagt sig i saken på ett sätt som är lika otillbörligt som det är destabiliserande.

Vi kan bara på nytt vädja till ett återupptagande av den nationella dialog som är enda vägen framåt för Bahrain.

Carl BildtTydligen inget problem för Carl Bildt att diktatorerna hjälper varandra att slå ner folkens demokratiska aspirationer. Enligt Carl Bildt så är det stora problemet i Bahrain inte blodet på gatorna utan att Iran protestera mot dödandet!! Det verkar som om Mahmoud Ahmadinejad, diktatorn i Iran har större sympati för demokratirörelsen en Sveriges utrikesminister - det är skamligt.Så här såg det ut på sjukhuset Bahrein efter slakten på demokratikämparna. Varning - blodigt se den inte om du inte vill ha mardrömmar

Henrik

Nsk NSK NSK
Amnesty

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar