fredag 15 januari 2010

Kamrat 4% har gått i pension

piZap.com free online photo editor, fun photo effects

Vänsterpartiet är på väg att åka ut ur riksdagen, jag är inte förvånad - vem behöver en tyst vänster? Tydligen inte svenska folket.
Arbetslösheten stiger, bonusregnet inom finansvärlden når nya höjder, nedskärningarna i kommunerna och landstingen ökar, pensionerna sänks, socialförsäkringarna rustas ner. Vänsterpartiets och Lars Ohlys svar på krisen som drabbar arbetarklassen är - tystnad. tystnad för att inte störa det planerade "regeringssamarbetet". Fortsätter V med den här taktiken så lär opinonsiffrorna tina bort ännu snabbar framåt våren.
Det är dags för vänsterns gräsrötter göra uppror och sparka ut dödgrävaren Ohly och gå i opposition. Händer inte det så hälsar vi i Socialistiska Partiet er hjärtligt välkomna till oss.
Henrik

KB HD SVD YA DN
Sydsvenskan

1 kommentar:

  1. Jag är säker på att minst 10% vill ha ett antikapitalistiskt alternativ i riksdagsvalet. Kapitalismen som system ifrågasätts medialt allt oftare nu för tiden av slagkraftiga personer som Jan Guillou och Michael Moore. Men Ohly väljer att kalla V "Den Nya Småföretagarpartiet". Ska de sno Centerns röster? Deras alternativbudget med 200.000 jobb i offentliga sektorn var schysst. Som "budgetslavar" för att få ministerposter är de tandlösa som kärringar.

    SvaraRadera