lördag 24 oktober 2009

Kommer sverigedemokraterna att göra som Danskt folkeparti?





Danskt folkeparti stödjer den borgliga danska regeringens kraftiga nedskärningar i utbildningssystemet.
Ungdomsinitiativet Ud af krisen, som består av ungdomsfackliga organisationer, elevorganisationer och studentförbund, är mycket kritiska till planerna. – Ungdomarna har fått nog av att sitta i knät på varandra i trånga klassrum och av bristen på utbildningsplatser. Smärtgränsen är snart nådd i skolorna. Det finns helt enkelt inga fler områden där du kan spara, och utsikterna till ytterligare nedskärningar är den sista droppen, säger Dahl Bjarke Mogensen, talesperson för Ud af krisen.
Ungdomar kräver bland annat nya böcker, bort med de lärarlösa lektionerna, max 28 elever per klass. Danmarks ungdomar har fått nog av nedskärningar som förstör deras möjligheter till en bra utbildning.
Danskt Folkeparti står inte på ungdomarnas sida utan agera som vilket annat högerparti som helst. Så här kommer sverigedemokraterna att agera i Sverige om de får politiskt inflytande. Stödja nedskärningar i skola och omsorg. Därefter gå ut och skylla nedskärningarna på muslimerna för att förhindra att de drabbade riktar sin ilska mot de styrande välfärdsslaktarna. Än har jag inte sett någon sverigedemokrat som har varit ute och protesterat mot de omfattande kommunala nedskärningarna som har beslutats om här i Sverige. SD är en organisation för välfärdsslakt. Som tur är verkar de danska ungdomarna ha genomskådat Danskt folkeparti.
Henrik
Ud af krisen
Fria
KB 1 KB2

HD1 HD2 HD3
BLT BLT BLT
SMP
Röda Malmö
Roya
Newsmill



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar