fredag 2 oktober 2009

Hässleholmare tar krafttag mot intoleransen

Nätverket Tolerans Hässleholm växer och planerar en fullspäckad höst med aktiviteter.
På det senaste medlemsmötet beslöt föreningen om att anordna ett Öppet Möte den 13 oktober, kl 1830 på ABF-lokalen i Hässleholm. Mötet kommer att handla om det "Det Organiserade Hatet". En genomgång av vad olika intoleranta organisationer gör som intoleransdemokraterna och folkfronten.

Intolerans Hässleholm kommer också att arrangera en manifestation mot rasism och intolerans på kristallnatten den 9 november. Gustav Fridolin blir huvudtalare på Stortorget kl 1900.

Även en studiecirkel kommer att anordnas, studiecirkel utgår från Gustav Fridolins dokumentär serie i TV4 om "Den Svenska Rasismen" som visas i TV4 den 25/11, 1/11 och 8/11. Kunskap behövs i kampen mot intoleransen. Intresserade kan anmäla sig på www.toleranshessleholm@gmail.com så kommer ytterligare information om plats, tider och diskussionsfrågor. För ytterliggare information gå till Tolerans Hässleholms hemsida.
Föreningen har satt som mål att städa bort intoleransen från Göinge. Med den här aktivitets nivå så finns det stora möjligheter att de kommer att lyckas.

Sverigedemokratin

Henrik

1 kommentar:

  1. Vad spännande med ett möte om vad de olika grupperna står för och gör. Vi kommer gärna och berättar, om ni verkligen är intresserade av vad vi tycker vill säga.

    SvaraRadera