torsdag 7 oktober 2010

Bilder från manifestationenEtt hundratal deltagare samlades på torget för att uttrycka sitt stöd för ett öppet och generöst samhälle. En imponerande samling i ett gråkallt, blött Hässleholm i oktober. Tillsammans så skickade vi ett budskap till våra politiker att vi kräver att de står upp för ett generöst och tolerant Hässleholm. Trots allt så har de flesta Hässleholmare inte röstat på sverigedemokraterna. Kristina Runklint höll ett mycket uppskattat tal som jag kommer att lägga upp här på Röda Göinge inom kort

Henrik
Göteborgsposten
Bloggar 2 3 4 5 6 7
KB Nsk

2 kommentarer:

  1. Trams!Fattar de inte att de motarbetar sig själva med sitt agerande?Att gänslöst släppa in folk leder inte till nya jobb för våra egna arbetslösa!EN DEL ÄR FAKTISKT INVANDRARE.

    SvaraRadera
  2. Man behöver inte vara rasist,för att man inte vill att en massa negrer eller väldigt solbrända individer skall flytta till Skåne.Man kan tycka bra om negrer och att dessa trevliga,musikaliska,tjusiga obamasläktingar ändå passar bäst i sina hemländer på sydligare breddgrader,där de är klimatologiskt välanpassade.Vi skånska "blekansikten" passar ju inte för att bo i Afrika!Det är (av hudcancerskäl),inte rasism!En del har svårt att fatta detta,men de olika raserna har faktiskt,evolutionsmässigt,anpassat sig efter ett visst klimat,i vilket de bör försöka fortsätta att bo.Det är bättre att hjälpa negrerna i Afrika och få fina HANDELSPARTNERS och TEKNIKKUNNIGA solfångarexperter,som kan hjälpa till med världens energiförsörjning.Afrika behöver bli av med olika diktatorer,för att kontinenten skall utvecklas och blomstra.Detta ska FN se till att genomföra!Det gynnar också oss,om negrerna sköter sina (utrotningshotade) apkolonier väl och inte hugger ner alla sina regnskogar.Detta bör negrerna belönas för!De har gott om jobb på hemmaplan.Afrika är viktigt ur världsmiljösynpunkt.Vi är inte rasister om tycker att negrerna har viktiga jobb att sköta i sitt stora,jättestora Afrika,som de kan vara stolta över.Hjälp negrerna i Afrika!FRIHET framför allt!Välståndet skapar de smarta negrerna själva,bara de slipper allt slaveri.Då kan en neger tom bli USA´s president!Det är något att vara stolt över!

    SvaraRadera