tisdag 29 september 2009

Privatiseringerna fortsätter!



Tekniska kontoret kommer att avvecklas 1 juli 2010, det första steget till en privatisering av verksamheten. Moderaten Pär Palmgren sa rakt ut på senaste kommunfullmäktigemötet vad han ville - jag vill sälja ut alltihop. Ytterligare en kommunal verksamhet som borgarna vill göra om från en gemensam serviceverksamhet till en privat vinstmaskin. Knappast en vinstaffär för hässleholmarna men säkert för den som köper verksamheten - Joakim Ollén kanske?
Henrik

NSK
KB

2 kommentarer:

  1. Henrik: Om du nu ser detta som ett så stort problem varför köper inte du då verksamheten? Då kan du ju driva verksamheten i sant socialistisk anda med t ex företagen i forna Jugoslavien som förebild. Tycker det är lite trist med alla vänstermänniskor som bara snackar istället för att ta tag i saker...

    SvaraRadera
  2. Hej Rudis
    Om jag köper verksamheten så blir den inte i sann socialistisk anda, den blir privat. Joakim Ollèn har snart lagt beslag på alla kommunalverksamhet här i kommunen - han är på väg att utvecklas till en modern brukspatron. Vill du att Hässleholm skall styras av en brukspatron?

    SvaraRadera