lördag 5 september 2009

Bryt med S!



Arbetsförmedlingen bör avvecklas, skatterna skall vara låga, mer motorvägar, ja till friskolor och skrota LAS kräver fyra tunga socialdemokrater på DN debatt. Det är med vänner som de här som Vänsterpartiet tänker samarbeta de närmaste åren. Delar av socialdemokratin står idag till höger om moderaterna. Sven Olof Littorin försvarade LAS på den senaste Moderatstämman - ledande socialdemokrater vill avskaffa den. Ett tecken gott som något på att socialdemokraterna i dag är ett borgligt parti. Socialdemokratin är idag vänsternyliberalismens parti inte ett systemkritiskt parti.
Mona Salin är mer intresserad att jaga medelklassväljare i den politiska mitten än att formulera en politik för arbete och ekonomisk jämlikhet. Tyvärr så är skillnaderna mellan s-politik och m-politik minimala.
Om vänsterpartiet inte bryter med socialdemokraterna å det snaraste så är risken stor att vänsterpartiet kommer att åka ur riksdagen 2014.
Bryt med s - Sveriges arbetare och låginkomsttagare behöver ett vänsterparti som på gator och torg kämpar för arbete och välfärd. Ett vänsterparti som kryper in i värmen på Rosenbad och administrera nedskärningar och nyliberalt systemskifte är dömt till undergång.

Henrik
DN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar