tisdag 16 mars 2010

Borglig sophög

Sverigedemokraterna vill framställa sig som ett nytt fräsch parti som vill röra om i grytan. Men nu när de har presenterat sin rikslista så avslöjas det tydligt att de bara är ytterligare ett borgligt parti. Hälften av rikslistan består av avhoppade moderater resten kommer från centern, folkpariet, kristdemokraterna, framstegspartiet och lokala missnöjespartier som Teljepartiet. De som har gått över till SD har givetvis inte bytt politisk uppfattning - utan de driver samma politik som tidigare men nu har de möjligheten att offentligt vädra sina rasistiska värderingar.om liknar ett jämlikare samhälle.
Välfärd, arbete åt alla, ett rättvist samhälle utan ekonomisk ojämlikhet kommer aldrig att den här sophögen att driva.
En röst på SD är en röst på moderaterna.
Henrik

NSK HD
blogg 1 2

2 kommentarer:

  1. Felfist! Sverigedemokraterna har lyckats över förväntan i riksdagshuset,vilket man inte kan säga om moderaterna alla gånger.SD kan hålla med alliansen om vissa saker men inte t.ex om den djupt orättvisa pensionärsskatten,där man gör gemensam sak med socialdemokraterna.Pension är uppskjuten lön!Avskaffa olika skatteskalor för yrkesverksamma och pensionärer.Det ska vi ha igenom, av anständighetsskäl,för inget annat land beskattar pensionärer hårdare än yrkersverksamma!Det skall ju vara precis tvärtom!

    SvaraRadera
  2. Sverigedemokraterna är inga rasister.Var har ni fått denna uppfattning ifrån?Man är kritisk till den förda invandringspolitiken och lägger inga värderingar om människor i detta.Det är en annan sak att man också vill visa hur dåligt organiserad mottagning,för snabbt,för mycket och olikt på en gång ställer till problem och grov kriminalitet pga det av politikerna påtvingade utanförskapet.Vad ska folk leva av?

    SvaraRadera