torsdag 3 september 2009

Hjärtat sitter till vänster!

Ett halvtrött Skånedistrikt har fått en reell nytändning genom medlemstillströmning. Så Skåne delas upp i minst tre självständiga avdelningar med Malmö som start. Och du är välkommen på öppnandet! Det är ett öppet möte så du behöver inte vara medlem eller så, så klart.

Kvällen kommer att bli historisk och ses som startskottet på avskaffandet av kapitalismen. Kom, så är du med att skriva historia och du kan berätta för alla att du faktiskt var där.

Du får träffa en livs levande Per-Ola, lyssna på inspirerande tal och du kan dricka vin och diskutera politik med revolutionärer.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjH66UV5Jgjyvvk1-CY6Xltv5f2bwKTFGuCePGQVN5hNa32sE3AR86fxHZBgc058pC7zENs4BXmOtEnqUIRAwWJKs21FqqDoapnTuQjqw9nXN9enErnUIhZg9ZQi4RRKo0XuBgpVkQvbgM/s1600-h/SP-Malm%C3%B64.jpg


Puss.

3 kommentarer:

  1. Upplagt av Per-Ola!

    SvaraRadera
  2. Skäms ni inte för att splittra vänsten

    SvaraRadera
  3. Vi splittrar inte vänstern. Var har du fått det ifrån? Vi är osekteristiska och är beredda att samarbeta i sakfrågor med övrig vänster. Och gör så hela tiden. Men vi vill ha vårt eget partiprogram eftersom att vi anser att det är bättre.

    SvaraRadera