måndag 26 oktober 2009

Man blir inte klokare med tiden

Ormen Korte


Har tillbringat måndagskvällen på tivolibadet i Kristianstad. Vi är ett gäng gubbar och en del ungdomar som tränar eskimåsvängar med våra kajaker. Jag lyckades faktiskt sätt 15 rollar i rad. Jag bytte från eskimåpaddel till europaddel och då var det helt plötsligt ingen konst längre. Har hållit på i två år och försökt sätta en roll med eskimåpaddeln - utan att lyckas. Ett byte av paddel och så går rollarna som en dans - skitskönt.
Men mina kompisar är stundtals inte riktigt riktiga - här försöker Mats ta sig upp ur bassängen, utan att först gå ur kajaken. Givetvis så funkar det inte så bra






Går inte det ena så kan man alltid pröva någonting annat. Nästa inte så smarta övning var att försöka sig på trampolinpaddling. Först upp med kajaken på trampolinen.



Tyvärr så hann inte kameran med och ta någon bild av nedslaget. Men det var inte vackert och magplask beskriver ganska bra landningen. 1,7 poäng var betyget från domarna. 5.0 fick de däremot i underhållningsvärde av badvakterna.
Tyvärr så verkar kamraterna ha fått blodad tand - de började kasta intresserade blickar på femmeters trampolinen. Ska komma ihåg att ta med systemkameran nästa gång.



Henrik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar