måndag 27 januari 2014

Rumpan bar!



Först och främst - tack Norra Skåne! Ni visar med den här artikeln varför en livaktig lokaltidning är viktig. För om de skattepengsdiande politikerna inte granskas så kommer utnyttjandet av allmänna medel fortsätta. Det är tydligt att vd:n Stephan Persson och hans lilla hov av politiker från (s), (m), (fp), (c) och (sd) inte klarar av att själv sätta gränserna. Stephan Persson och styrelsehovet anser tydligen att barhäng med tillbehör som Cosmopolita, Bombay Sapphire, Ouzo, Havanna club mm är i överensstämmande med Hässlehems alkoholpolicy. Där står det "Representation med alkohol ska ske med stor restriktivitet". Om barhäng på hyresgästernas bekostnad ryms inom "stor restriktivitet" undra man var gränserna går enligt Stephan Persson och hans lilla politikerhov från socialdemokraterna, moderaterna, folkpartiet, centern och sverigedemokraterna.



Vad är inte tillåtet enligt deras egna beslutade policy? Om barhäng på hyresgästernas bekostnad självklart ryms inom alkoholpolicyn så måste gränsen gå längre bort. Men var  skulle jag vilja veta - vid ett eller två helrör? Morgonsupen ryms den? Vad är inte tillåtet? Vad är policyn värd i praktiken om barhäng är självklart inom ramen?.
Troligtvis så har Stephan persson och hans lilla politikerhov endast antagit en alkoholpoliy för att ha något att vifta med framför media. Som politikergänget har tolkat alkoholpoliyn kan man vara övertygad om att den inte på något sätt skulle användas för att hindra supandet på de allmänas bekostnad. "Gratis är gott" är tydligen det som förenar politiker från socialdemokraterna till sverigedemokraterna. Vi får se om några av dem skäms tillräckligt för att betala tillbaka till hyresgästerna vad de har supit upp.


Henrik

PS Sverigedemokraterna i Hässleholm har varit snabba att kommentera superiet på sin hemsida. Men som den store hycklaren Patric Jönsson är så nämner han inte med ett ord att hans partikamrat Ulf Berggren har varit med och druckit upp hyresgästernas pengar. Utan han försöker framställa det som att sverigedemokraterna är emot alkoholrepresentation. Skål Patric - men så lättlurade är vi inte. DS

Nsk
Nsk
Nsk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar